DANJI i samarbete med Volvo Cars

DANJI kan stolt presentera sitt samarbete med Volvo Car Sverige där projekten redan är i ”rullning”. Volvo Cars har under en lång tid haft stort fokus på kundupplevelse och presenterade i början av februari en rekordhög rörelsevinst efter 2017 års resultat (Dagens Industri).

Volvo: Rejmes Bil, Halmstad

Volvo: Rejmes Bil, Halmstad

 

DΛNJI – är Volvo Cars pris till utvalda bilhandlare

 

Som en del i utvecklingen av kundupplevelsehanteringen delade Volvo Car Sverige ut ett pris till några utvalda återförsäljare som visat framfötterna inom just kundnöjdhet. Priset till dessa återförsäljare blev att tillsammans med DANJI få möjlighet att lära känna sina kunder på djupet. Detta för att kunna fortsätta arbeta på ett strategiskt gynnsamt sätt framöver.

DANJI och Volvo förändrar sättet att arbeta med kundupplevelse på. Vi kommer att djupdyka i kundens upplevelser för att komplettera den kvantitativa data som Volvo tidigare framgångsrikt har arbetat med. Genom att kombinera siffror med ord får bilhandlarna en mer komplett bild av kunden som säkerställer att man fortsatt håller en hög nivå.

DANJI kommer att ta fram kundens egna berättelse för att göra siffrorna mer levande och för att arbetet med kundupplevelse ska engagera medarbetare bortom jakten på siffran.

 

__________

Elin Öster
Director of Marketing

DANJI

Tel. 0707 34 88 62
Mail. elin.oster@danji.se

No Comments

Post a Comment